⫸ Paramedic Departament - se ocupa cu acordarea de heal a pacientilor in schimbul unei sume de bani.





1. Joburi

In cadrul departamentului de paramedici puteti avea si un job. Dumneavoastra alegeti ce job doriti insa va aduc la cunostinta urmatoarele:

⫸ Joburi legale: Detective, Courier, Pizza Boy, Farmer, Fisherman, Bus Driver, Mechanic, Garbage man, Newsman, Fireman, Trucker, Woodman, Bale Mover, Plantation*

⫸ Joburi ilegale: Car jacker, Drugs dealer, Arms dealer*





2. Amenzi

- Spam-ul pe [/r] ce are intre 2-4 randuri - 2.500.000$

- Capslock-ul pe [/r] - 1.000.000$

- Afaceri pe [/r] - 3.000.000$

- Prelungire a cuvintelor pe [/r] - 2.000.000$

- Wanted la sedinta - 3.500.000$

- Intarziere la sedinta - 3.500.000$

- Deranjare sedinta - 2.500.000$

- Returnarea banilor la heal - 5.000.000$

- Furtul ambulantei la colegi - 1.500.000$





⫸ (!): Atunci cand depozitati banii in seif pentru amenda faceti SS (F8) si postati in topicul respectiv de pe forum, platirea amenzii.





3. Comenzile factiunii

/duty - La datorie.

/r - Chatul factiunii.

/heal [id] [pret] - Oferi heal unui jucator.

/gdeposit - Depozitezi bunuri in seiful factiunii.

/accept medic - Accepti o urgenta.

/cancel medic - Anulezi o urgenta.





4. Regulament intern & Sanctiuni



- Nu aveți voie să-i dați heal unui player ai carui comanda a fost deja acceptata de un coleg de-al vostru.
- Aveti voie sa folositi sirena masinilor factiunii doar atunci cand acceptai o urgenta.

- Daca doi membri se cearta pe [/r] sunteti obligati sa ii avertizati prima data, daca acestia continua scandalul faceti SS si da-ti PM leader-ului pe forum cu poza.

- Este strict interzis sa faceti post unu-i coleg. Daca injura, face DM sau orice altceva sanctionabil, dati PM leader-ului.

- Nu aveti voie sa tunati vehiculele factiunii. Cei ce sunt prinsi ca tuneaza vehiculele factiunii sunt pedepsiti la prima abatere cu Avertisment Verbal, iar la urmatoarele abateri cu Faction Warn.

- Atunci cand va aflati in vehiculul factiunii si va faceti reclama serviciilor ("/s G la ambulanta pentru heal"), aveti voie sa ziceti maxim de 3 ori la fiecare 60 de secunde.

- Membrii ce jignesc leaderul/co-leaderul vor fi sanctionati conform regulamentului factiunii.

- Nu aveti voie sa folositi un vehicul pentru uz personal (job/rob/plimbare). Cei ce sunt prinsi ca folosesc vehiculele factiunii in scop personal vor fi pedepsiti la prima abatere cu Avertisment Verbal, iar la urmatoarele abateri cu Faction Warn.

- Nu aveti voie sa detineti job-uri ilegale. Cei ce sunt prinsi primesc Faction Warn.

- Aveti dreptul de a da un jucator afara din ambulanta [/eject] doar dacă i-ati oferit [/heal] și l-ati rugat frumos sa coboare, iar acesta refuza cu desavarsire.

- Membrii care sunt amendati, au la dispozitie 24 ore sa plateasca amenda, in caz contrar vor fi sanctionati.

- La doua avertismente verbale acumulate veti primi un Faction Warn.

- Este strict interzis sa abuzati de Firetruck si sa dati cu jet de apa pe playeri, acest lucru poate fi sanctionat cu Faction Warn.

- Este strict interzis sa oferiti bani unui player pentru a accepta sa urce in ambulanta si sa ii dati [/heal]. Se considera mita si pedepsete ca atare.

- Nu aveti voie sa furati ambulantele colegilor vostri.

- Nu aveai voie sa-i dați heal unui player ai carui comanda a fost deja acceptata de un coleg de-al vostru.

- Este interzis sa cereti bacsis. Daca un jucator va ofera o suma de bani pentru ca l-ati ajutat cu [/heal], ii multumiti politicos si pastrati bani, acesta fiind castigul vostru. Cererea de bacsis se sanctioneaza cu Faction Warn.

- Este interzis sa stricati event-ul altor persoane.
- Este strict interzis sa acordati heal mafioti-lor in timp-ul unui war. Acest lucru se sanctioneaza cu Faction Warn.

- Membrii de rank 1 nu au drept la cerere de inactivitate, nu au drept la cerere de invoire pentru sedinta, iar daca nu isi fac raport-ul vor primii direct uninvite fara drept de apel.

- Spam-ul pe chat-ul factiunii este stric interzis
- Cand intrati in factiune aveti o ora sa scapati de materiale si de droguri, depozitandu-le sau vanzandu-le (in caz ca detineti). In caz contrar membru va fi sanctionat cu Avertisment Verbal.

- Cei ce au in posesia lor droguri si/sau materiale vor fi pedepsiti la prima abatere cu Avertisment Verbal, iar la urmatoarele abateri cu Faction Warn.

- Puteti detine droguri asupra voastra doar atunci cand aveti rank 5.

- Este interzis spam-ul pe chat-ul general cu serviciile oferite. Se pedepseste cu Avertisment Verbal la primele doua abeteri, dupa care, la urmatoarele abateri cu Faction Warn.

- Spam-ul este interzis pe [/r] cat si pe chat-ul general atunci cand oferi servicii (G la ambulanta). Daca se depasesc 5 randuri, membrul va fi sanctionat cu Faction Warn.

- Nu aveti voie sa stati AFK (pe ESC) cand sunteti intr-un vehicul al factiunii. Cei ce sunt prinsi ca stau AFK mai mult de 5 secunde, vor fi pedepsiti la prima abatere cu Avertisment Verbal, iar la urmatoarele abateri cu Faction Warn.

- Membrii factiunii Paramedic Department nu au voie sa faca DM aiurea. Cei ce vor fi prinsi ca fac, si vor fi reclamati, vor fi sanctionati de fiecare data cu Faction Warn.

- Este interzis sa va prezentati la sedinta saptamanala cu wanted. Daca sedinta va fi deranjata de politie din cauza unui membru, acel membru va fii sanctionat cu amenenzile referitoare (Wanted la sedinta + Deranjare sedinta), si va fi declarat absent.

- Amenzile se platesc in maximum 24 de ore de la primirea acestora.

- Aveti la dispozitie 1 ora sa va schimbati skin-ul cu cel corespunzator in cazul in care leader-ul observa o neregula. 

- Nu aveti voie sa aveti wanted cand sunteti la datorie. Daca sunteti reclamati/prinsi cu acest fapt, veti fi sanctionati cu Faction Warn.

- Nu aveti voie sa lasati vehiculele factiunii aiurea pe drum. Daca nu le mai folositi faceti intr-asa fel sa fie respawnate la HQ. Cei ce sunt prinsi ca fac acest lucru vor fi pedepsiti de fiecare data cu Avertisment Verbal.

- Jignirile si/sau limbajul pe [/r] ce tin de indecenta (+18) se pedepseste direct cu Faction Warn.

- Jignirile usoare pe [/r] si [/d] (gen: marsh drq, prostule, etc.) se pedepsesc la prima abarere cu Avertisment Verbal, la a doua abatere cu Faction Warn.

- Fraudarea raportului duce la demitere.

- Necompletarae raportului de la rank 1 duce la demitere.







5. Heal

- Heal-ul pentru un jucator oarecare ce este exclus de factiunile departamentale (LSPD/FBI/National Guard) va costa 1.000$.

- Heal-ul pentru un coleg sau un cadru departamental (LSPD/FBI/National Guard) va costa 1$.



6. Sedinte

- Sedinele sunt cu caracter obligatoriu sau nu, in functie de cum decide liderul in topicul de anunturi.

- De preferat este sa fiti prezenti la toate sedintele pentru ca se discuta lucruri ce tin de strategia si organizarea factiunii.



7. Skin-urile factiunii

⫸ (!) Pentru a va putea schimba skin-ul cu cel corespunzator, trenbuie sa fiti on-duty!